• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nimic nu se compara cu o pedeapsa militara. Imaginile care au starnit hohote de ras si mila in acelasi timp

Nimic nu se compara cu o pedeapsa militara. Imaginile care au starnit hohote de ras si mila in acelasi timp

Nimic nu se compara cu o pedeapsa militara. Imaginile care au starnit hohote de ras si mila in acelasi timp

In editia de luni, concurentii au fost impartiti in echipe: rosie si albastra. 210 de soldati flamanzi care s-au antrenat o zi intreaga au ajuns in fata lor, iar preparate demne de o competitie in care gustul face diferenta trebuiau sa le satisfaca papilele gustative.

Chefii s-au dovedit nemilosi cu concurentii ramasi in concurs, iar proba a constat intr-o masa cu meniu complet: antreu, fel principal si desert. Razboiul culinar ramas indecis din editia de luni s-a dovedit a fi o proba cu miza mare: echipa care pierdea proba avea parte de o instructie militara, cot la cot, cu soldatii de la baza Mihail Kogalniceanu.

Chiar daca Chef Foa si Chef Adrian Hadean au facut tot ce au putut ca sa ii ajute pe concurenti, la finalul probei, decizia a apartinut soldatilor. Echipa castigatoare a fost cea albastra, echipa condusa de Tudor si ajutata de Chef Foa, care a avut posibilitatea sa se amuze de adversarii lor. 

Echipa Isadorei a fost cea care a mers alaturi de soladati pe campul de antrenament, iar testul sub presiune era urmatoarul pas pentru ei in competitia "MasterChef".

Ciprian, Mirabela, Siserman, Isadora si Rasty au ajuns in bucataria "MasterChef", iar proba pregatita numai pentru ei i-a lasat fara cuvinte. Vremea cutiei misterelor a venit rapid, cei cinci au descoperit cateva ingrediente, dar acest lucru a fost un lucru minor in comparatie cu ce au descoperit sub tocator: o poza cu Andra, Catalin Maruta, Bebe Cotimanis, Cabral si Andi Moisescu. Fiecare a trebuit sa pregateasca un fel de mancare cu care sa intre in gratiile celor 5 vedete venite in vizita.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni