• Emisiuni
  • MasterChef
  • Noi probe de foc incing competitia in cea mai cunoscuta bucatarie din Romania. MasterChef e ACUM, la ProTV

Noi probe de foc incing competitia in cea mai cunoscuta bucatarie din Romania. MasterChef e ACUM, la ProTV

Noi probe de foc incing competitia in cea mai cunoscuta bucatarie din Romania. MasterChef e ACUM, la ProTV

Lupta in bucataria MasterChef continua si saptamana urmatoare. O noua runda de provocari ale celor trei chefi si un nou val de emotii vor cuprinde bucataria MasterChef. 

Probele sunt din ce in ce mai elaborate, mai pline de suspans, iar concurentii din ce in ce mai aprigi in lupta pentru titlul de MasterChef.

Editia de luni va debuta cu o proba pe cat de simpla si amuzanta, pe atat de dificila din punct de vedere fizic. Intrati in bucataria MasterChef, concurentii vor fi intampinati de o cutie misterioasa. Odata ridicata aceasta, un turn din cofraje cu oua este dezvaluit.

Concurentii vor fi provocati sa faca o spuma de albusuri, foarte bine inchegata astfel incat in momentul in care bolul este intors deasupra capului sa nu curga. Afla luni castigatorul probei de albusuri, de la ora 20:30, la PRO TV!

Urmatoarea proba se va juca in deplasare iar concurentii vor trebui sa gateasca doua meniuri diferite stabilite de cei trei chefi. Tensiunea si momentele pe muchie de cutit sunt ingredientele cheie ale acestei probe. Un rezultat surpriza al probei pe echipe, un concurent aflat in taramul No man’s land – putand fi utilizat de ambele echipe - sunt momentele inedite ale episodului de luni. 

Editia se va incheia cu o proba contra-cronometru la finalul careia ne vom lua ramas bun de la inca un concurent MasterChef. 

Urmareste MasterChef, competitia unde doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supusi si reusesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, luni, de la 20.30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni