O politista, o actrita si un somelier vor un sort la "MasterChef"

O politista, o actrita si un somelier vor un sort la "MasterChef"

La “MasterChef” ajunge la portia a treia, iar juratii continua sa imparta mult ravnitul sort care ii duce pe concurenti in etapa urmatoare.

Dupa ce in primele doua editii multe sorturi au plecat catre concurenti fericiti, dar s-au impartit si comentarii acide, martea aceasta pe Pro Tv lupta pentru “Masterchef” se strange.

Care e mancarea ta preferata din copilarie? Spune-ne aici si castiga un sort pentru primul MasterChef din viata ta

O politista, o actrita sau un somelier sunt doar cativa dintre concurentii care saptamana aceasta se vor prezenta in fata celor trei chefi, cu speranta ca vor reusi sa ii impresioneze. Indiferent daca in fata juriului vor fi etalate preparate traditionale romanesti sau, la polul opus, platinguri excentrice, juratii vor ramane la fel de intransigenti.

Un moment plin de energie va fi oferit si de o tanara concurenta basarabeanca, ce nu se fa sfii sa isi tina in frau emotiile prin cantec: aceasta va pregatit platingul in fata chefilor in timp ce va canta un cantec in limba rusa.

Marti seara se va prezenta in competitie chiar si un concurent din Portugalia, care va reusi sa ii uimeasca pe jurati cu un preparat neobisnuit: coada de taur. Daca surpriza va fi una placuta sau nu, veti afla in editia “MasterChef” de martea aceasta.

Din meniul de marti seara nu vor lipsi nici momentele savuroase, mai ales ca cei trei chefi nu vor duce lipsa de inspiratie si se vor sicana reciproc. “Mie imi place putin cand e cate unul arogant cu tine”, va glumi chef Catalin cu chef Sorin, in vreme ce lui chef Florin ii va spune amuzat: “Sa-ti amintim ca in primul sezon nu aveam loc de tine la dulciuri?”.

Intra pe foodstory.ro si citeste cele mai interesante retete MasterChef!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni