• PRO TV
  • O vezi in fiecare zi la televizor, dar habar nu aveai ca este ea. Cum arata sotia lui Razvan Fodor, Irina

O vezi in fiecare zi la televizor, dar habar nu aveai ca este ea. Cum arata sotia lui Razvan Fodor, Irina

O vezi in fiecare zi la televizor, dar habar nu aveai ca este ea. Cum arata sotia lui Razvan Fodor, Irina

Este unul dintre cei mai doriti barbati din Romania, insa inima lui apartine deja unui femei, care este si mama fetitei lui. Mai putin stiut este, insa, faptul ca Irina apare in fiecare zi la televizor.

Irina Fodor, cea care ii este suflet pereche prezentatorului "MasterChef" inca din anul 2010, este reporter al emisiunii "Povestiri adevarate", la AcasaTV.

Ea si Razvan s-au casatorit pe data de 23 iulie la starea civila si i-au avut alaturi pe parintii, prietenii, si colegii de pe platourile de filmare din Buftea.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Pe langa rude si prieteni, la cununia civila a fost prezent si Pavel Bartos, prieten apropiat al lui Razvan Fodor. Pentru ca venea de pe platourile de filmare, Pavel a improvizat un buchet de flori in dar pentru mireasa, culegand cateva de peste drum de oficiul starii civile.


 





In 2011, Irina si Razvan au devenit parintii unei fetite superbe. Actorul a trait cu emotie primele clipe de viata ale fiicei sale si a spus atunci ca era destul de agitat imediat dupa venirea ei pe lume. Diana creste acum vazand cu ochii si isi bucura parintii, care isi indeplinesc cu succes rolurile de mamica, tatic si oameni de cariera.

Nici macar fanii infocati nu mai stiu cum arata in realitate. Miley Cyrus, surprinsa fara niciun retus sau urma de machiaj - FOTO

Razvan si Irina sunt nasii de cununie ai lui Cabral si Andreea Ibacka, si fac toti parte din frumoasa familie ProTV, fiecare facand parte dintr-un proiect al trustului.





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni