• PRO TV
  • Parca ar fi desprins din celebrul LA Ink. Alex Hora, de la "MasterChef", mandru de noul sau tatuaj - FOTO

Parca ar fi desprins din celebrul LA Ink. Alex Hora, de la "MasterChef", mandru de noul sau tatuaj - FOTO

Parca ar fi desprins din celebrul LA Ink. Alex Hora, de la "MasterChef", mandru de noul sau tatuaj - FOTO

Alexandru Constantin Hora este cel putin la fel de pasionat de tatuaje pe cat este de gatit. Dovada stau nenumaratele sale desene pe piele, pe care si le expune cu mandrie.

Castigatorul celui de-al doilea loc in al doilea sezon de "MasterChef" este atat de pasionat de arta tatuajelor incat si-a mai facut unul, pe piept, reprezentand un craniu de dragon, gardian, si o pagoda cu 7 etaje (cele 5 elemente din traditia chineza – apa, foc, pamant, aer si lemn la care se adauga simbolurile pentru cunoastere si sensibilitate).

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Participarea la "MasterChef" i-a adus lui Alex, pe langa noile cunostinte in bucatarie, si mai multi prieteni. Concurentul a ramas in relatii foarte bune cu Victor Nemes, Traian Galleguillos, Mihai Toader si cu simpaticul vietnamez Nini.

Dupa terminarea concursului, Alex a revenit la a se ocupa de restaurantul familiei sale, in Negreni, judetul Cluj, unde pune in aplicare tot ceea ce a invatat din show-ul gastronomic, de la cei trei chefi Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni