• Emisiuni
  • MasterChef
  • Pare un barbat de temut, dar a plans mai rau ca o femeie. De ce a izbucnit in lacrimi unul dintre cei mai duri concurenti de la "MasterChef"

Pare un barbat de temut, dar a plans mai rau ca o femeie. De ce a izbucnit in lacrimi unul dintre cei mai duri concurenti de la "MasterChef"

Pare un barbat de temut, dar a plans mai rau ca o femeie. De ce a izbucnit in lacrimi unul dintre cei mai duri concurenti de la "MasterChef"

Paul Siserman are 38 de ani si este proprietar de restaurant, insa a venit la "MasterChef" pentru se tine de promisiunea facuta fetitei lui, aceea de a lua sortul si de a primi confirmarea talentului sau in bucatarie din partea celor trei jurati.

Cu o tinuta cool si multe tatuaje, Paul a aratat ca isi ia in serios rolul de bucatar si este increzator ca poate deveni urmatorul "MasterChef", dar in aceasta seara i-a lasat pe toti fara cuvinte cand a inceput sa planga fiindca un om din echipa lui nu a reusit sa ii convinga pe Chefi ca merita un sort si a fost trimis acasa.

Chiar daca Paul impreuna cu cei cinci colegi de echipa au decis sa pregateasca un rulou de peste cu fenicul si garnitura tartar de sfecla rosie, iar Chefii au ramas impresionati cand au gustat preparatul, Nicolae Bosancu nu a reusit sa ii convinga pe cei trei Chefi nici macar sa ii mai dea o sansa la testul sub presiune, moment in care Paul a izbucnit in lacrimi pemtru ca si-a pierdut un om din echipa.

Dorinta de a-si apara colegii, dar si de a ramane cat mai mult timp impreuna pe parcursul competitiei, l-au facut pe Siserman sa sa planga si sa le spuna Chefilor ca pentru el oamenii lconteaza cel mai mult. Chiar daca a primit o insigna cu numele lui din partea Chefilor, Paul a ramas cu un gol in suflet pentru ca si-ar fi dorit ca Nicolae sa ramana alaturi de ei. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni