• Emisiuni
  • MasterChef
  • Peisaj tropical cu elefanti, sau capra? Momentul l-a facut pe Sorin Bontea sa rada cu lacrimi: VIDEO

Peisaj tropical cu elefanti, sau capra? Momentul l-a facut pe Sorin Bontea sa rada cu lacrimi: VIDEO

<span style="color:#f00;">Peisaj tropical cu elefanti, sau capra?</span> Momentul l-a facut pe Sorin Bontea sa rada cu lacrimi: VIDEO

Show-ul e integral pe voyo.ro.

Sorin Baron, administratorul unui club de biliard si licentiat in psihologie, 48 de ani, si-a incercat norocul la Masterchef cu un meniu simplu, dar foarte estetic, in opinia lui. 

Este o masca maiasa, sau peisaj tropical cu doi elefanti, depinde din ce unghi priviti – asa si-a prezentat el preparatul.  Erau, de fapt, niste creveti pane, iar Florin Dumitrescu a scos pe loc o gluma: “Dar eu vad o capra in farfurie!”.

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Facebook OFICIAL MasterChef

Dupa o discutie daca MasterChef e sau nu o emisiune cu tenta umoristica – iscata de rasetele in hohote ale lui Sorin Bontea, dar si de comentariile concurentului, Catalin Scarlatescu a conchis: “Este, de cand ati aparut dumneavoastra aici. Ceilalti au iesit plangand de aici”.

Eu sunt sigur ca-mi veti da un sort, ca sa-mi acopar uleiul de pe piept, care as sarit pentru ca bacon-ul avea apa-n el. N-am putut sa storc bacon-ul” a mai glumit concurentul, dupa care juratii l-au invitat sa plece, sugerand-i raspunsul din gesturi : “Ma bucur macar ca v-am facut sa radeti”. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni