Petru Buiuca: "De la tata am mostenit competitivitatea si dorinta de a fi cel mai bun!" Declaratii EXCLUSIVE despre familia sa

08 Iunie 2012, 14:04


	Petru Buiuca: "De la tata am mostenit competitivitatea si dorinta de a fi cel mai bun!" Declaratii EXCLUSIVE despre familia sa

Petru Buiuca, primul MasterChef al Romaniei, a vorbit in premiera despre relatia cu parintii si despre cum a fost invatat sa fie cel mai bun, in orice conditii, oricat de nefavorabile. Interviul poate fi urmarit integral pe voyo.ro.

Prima persoana pe care Petru a sunat-o dupa castigarea concursului a fost mama, iar apoi iubita. Petru a vorbit in acest context si despre relatia cu tatal sau, comandant de nava.

"Prima data am sunat-o pe mama si am inceput sa plangem. Nu am apucat sa vorbesc cu tatal meu, e plecat din tara, este comandant de nava, asta e meseria lui".

"Lumea a perceput gresit ca tatal meu este dur sau rau, nu e asa. De la tata am mostenit competitivitatea si dorinta de a fi cel mai bun, el a incercat toata viata sa fie cel mai bun, nu e usor sa stai langa oameni care au acest principiu de viata. Am vrut sa ii arat ca pot realiza ceva la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Daca as fi intr-o competitie cu tatal meu, cred ca pot spune ca am castigat, am vrut sa ii arat ca indiferent ce fac, pot face bine. Si in Bucuresti e greu, trebuie sa fii competitiv", s-a confesat Petru Buiuca.

Interviul COMPLET cu castigatorul de la MasterChef poate fi urmarit EXCLUSIV pe voyo.ro. 

FINALA MasterChef e in intregime pe voyo.ro.  
 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies