• PRO TV
  • "Happy Hour" il sustine pe Narcis Iustin Ianau la Eurovision. Asculta si tu piesa cu care vrea sa reprezinte Romania: VIDEO

"Happy Hour" il sustine pe Narcis Iustin Ianau la Eurovision. Asculta si tu piesa cu care vrea sa reprezinte Romania: VIDEO

"Happy Hour" il sustine pe Narcis Iustin Ianau la Eurovision. Asculta si tu piesa cu care vrea sa reprezinte Romania: VIDEO

Narcis Iustin Ianau s-a calificat pentru finala nationala Eurovision 2013.

Narcis Iustin Ianau, de la "Romanii au talent", este in finala nationala. Asculta aici cele sase piese care s-au calificat in cea de-a doua semifinala.

Si 
o fosta concurenta de la "Vocea Romaniei" este in finala nationala din 9 martie. Asculta aici primele 6 piese calificate.




Un numar de 32 de melodii s-au calificat pentru selectia nationala Eurovision 2013, printre cei care vor concura in semifinale numarandu-se Renee Santana, nepoata lui Carlos Santana, Elena Cirstea, Robert Turcescu si trupa sa.

Narcis Iustin Ianau participa cu piesa "Seven", la care este textier si coautor. "SEVEN-ul pregatit pentru Eurovision 2013 imbina mai multe stiluri de muzica electronica: sunete de dubstep, trompete, house, beat de techno, sunete de big-beat si altele … si creeaza un melanj de muzica electronica impreuna cu elemente de muzica clasica". 

"Eu o vad ca o metafora a dragostei prin prisma mesajelor cifrei 7. Piesa aceasta este ceva neobisnuit … si sper sa va incante in curand", a scris tanarul pe pagina lui de Facebook. 

"Happy Hour" il sustine pe fostul finalist de la "Romanii au talent" pe 24 februarie, atunci cand Narcis implineste 18 ani. Emisiunea este si pe Voyo.ro.

"Romanii au talent" in fiecare vineri, de la 20:30, la ProTV.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni