• Emisiuni
  • MasterChef
  • Au inceput inscrierile pentru sezonul 4 "MasterChef". Preselectiile ajung pentru prima oara in Iasi si Cluj

Au inceput inscrierile pentru sezonul 4 "MasterChef". Preselectiile ajung pentru prima oara in Iasi si Cluj

Au inceput inscrierile pentru sezonul 4 "MasterChef". Preselectiile ajung pentru prima oara in Iasi si Cluj

Pasionatii de cooking din intreaga tara au acum sansa de a-si etala veleitatile de bucatari si de a intra in competitia pentru titlul de “MasterChef” in cadrul preselectiilor ce debuteaza in aceasta luna.

Pentru prima oara in istoria show-ului de la ProTV, caravana “MasterChef” porneste si in tara, gata sa guste din delicatesele clujenilor si ale iesinilor. Asadar, toti cei care isi doresc sa intre in concurs si sa guste viata de star sunt asteptati la preselectiile din Cluj (17 ianuarie, ora 10:00, Hotel Golden Tulip Ana Dome), Iasi(19 ianuarie, ora 10:00, Hotel Unirea) si Bucuresti (25 ianuarie).Toti participantii trebuie sa vina cu un preparat pregatit in prealabil pe care sa il prezinte in fata juriului. 

Aspirantii la titlul de "MasterChef" al Romaniei si la premiul de 50.000 de Euro trebuie sa aiba peste 18 ani, sa nu fi profesat vreodata in acest domeniu, insa, mai presus de toate, trebuie sa iubeasca gatitul si sa demonstreze ca pot face din aceasta arta un adevarat spectacol.

Inscrierile se fac si on-line pe http://concurs.protv.ro/masterchef/.  Participantii trebuie sa completeze un formular in care sa isi lase datele personale, sa raspunda la cateva intrebari legate de pasiunea lor pentru gatit, sa incarce o fotografie sau un filmulet pe care ei il considera reprezentativ. Inscrierile se pot face si in locatie, fara a fi completat chestionarul on-line. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni