• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cutia misterelor, proba de lacrimi. De ce au plans toti cei 24 de concurenti cand au ridicat cutia misterelor:"Nu ma asteptam sa fie asa ceva"

Cutia misterelor, proba de lacrimi. De ce au plans toti cei 24 de concurenti cand au ridicat cutia misterelor:"Nu ma asteptam sa fie asa ceva"

Cutia misterelor, proba de lacrimi. De ce au plans toti cei 24 de concurenti cand au ridicat cutia misterelor:"Nu ma asteptam sa fie asa ceva"

Emotiile s-au impus inca din primele secunde ale acestei editii "MasterChef". Cei 24 de concurenti ramasi in concurs au primit un loc in bucatarie si un sort imprimat cu numele lor.

Cea mai usoara parte a fost extrem de placuta, dar a trecut si foarte repede, iar in momentele care au urmat concurentii au trecut prin clipe de suspans. Chiar daca tensiunea era mare si cutia misterelor era un element care le dadea si mai multa tensiune, concurentii si-au adunat fortele pentru a demonstra ca merita sortul abia primit.

Surpriza a venit in momentul in care au ridicat cutia si sub ea au descoperit un carnetel si un stilou. Cei mai multi dintre ei se asteptau ca surpriza serii sa fie un ingredient special din care sa realizeze un preparat demn de "MasterChef". O simpla foaie de hartie a adunat la "MasterChef" cele mai multe lacrimi in cateva minute.

Chefii aveau ordine clare pentru aspirantii la statutul de "MasterChef": sa scrie in cateva randuri un preparat care sa le aminteasca de ceva din trecutul lor, dar care in acelasi timp sa ii descrie prin ingredientele folosite si prin gustul lui.

In timp ce unii si-au amintit de persoanele dragi lor, au fost si cativa care au facut un preparat specific zonei din care vin. Lacrimi multe, emotie si concentrare: acestea au fost cuvintele care au au descris proba cutiei misterelor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni