• Emisiuni
  • MasterChef
  • Prima proba, un adevarat rasfat pentru baietii din competitie. Surpriza pregatita de Chefi i-a lasat fara cuvinte

Prima proba, un adevarat rasfat pentru baietii din competitie. Surpriza pregatita de Chefi i-a lasat fara cuvinte

Prima proba, un adevarat rasfat pentru baietii din competitie. Surpriza pregatita de Chefi i-a lasat fara cuvinte

Prima proba din aceasta seara s-a dovedit o proba fierbinte pentru baietii care au mai ramas in competitia "MasterChef".

Chiar daca pe bancurile de lucru au gasit cutia misterelor si singurul lucru care se afla sub ea era un calculator, ceea ce a urmat a starnit admiratia domnilor si invidia doamnelor si domnisoarelor.

Chefii le-au pregatit o proba de indemanare si iscusinta, dar concentrarea s-a dovedit a fi elementul care le-a lipsit baietilor si nu e de mirare. Concurentii au avut de pregatit o preparate dietetice, finger food. 24 de gustari, care sa nu aiba mai mult de 1.200 de calorii in total care sa le satisfaca pe invitatele de seama din competitia "MasterChef": fotomodele extrem de frumoase si atente la silueta.

Este cunoscut faptul ca ele sunt cele care stiu cel mai bine ceea ce inseamna o dieta si pentru a castiga proba si admiratia Chefilor, concurentii au avut de trecut inca un obstacol: sa le surprinda mai intai pe posesoarele formelor perfecte cu preparatele lor, iar mai apoi sa ajunga la decizia juratilor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni