• Emisiuni
  • MasterChef
  • PRIMELE IMAGINI de la nunta lui Florin Dumitrescu. Vezi cum arata juratul de la MasterChef in costum de ginere si cat de frumoasa e mireasa lui

PRIMELE IMAGINI de la nunta lui Florin Dumitrescu. Vezi cum arata juratul de la MasterChef in costum de ginere si cat de frumoasa e mireasa lui

PRIMELE IMAGINI de la nunta lui Florin Dumitrescu. Vezi cum arata juratul de la MasterChef in costum de ginere si cat de frumoasa e mireasa lui

Mari emotii pentru Florin Dumitrescu! Juratul de la "MasterChef" a spus sambata "Da", la starea civila, alaturi de iubita lui, Cristina, iar ieri cei doi si-au unit destinele si la biserica. 

Emotionat peste masura, chef Florin le-a marturisit fanilor sai de pe Facebook ca isi va aminti mereu ziua in care a renuntat la burlacie:

 

 
Duminica, Florin Dumitrescu a imbracat pentru prima data costumul de ginere si a dus-o in fata altarului pe Cristina Sima, dupa o frumoasa relatie care dureaza de mai bine de trei ani.

MAREA FINALA "MasterChef" e marti, de la 20.30, la ProTV!
 
 
Vizibil emotionat, juratul de la MasterChef s-a bazat pe ajutorul prietenilor pentru a face fata tensiunii de dinainte de marele eveniment, dar si pe cel al nasilor, Liana Stanciu si Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis.
 
 
 
Evenimentul a avut loc la Biserica Casin din Capitala, iar petrecerea a fost una fastuoasa. Cu peste 200 de invitati, Chef Dumitrescu si sotia lui au avut parte de o seara pe care nu o vor uita niciodata. In plus, ieri a fost sarbatorita si fetita lor, care pe 10 iunie implineste un an.
 

S-a ocupat cu mare atentie de meniu
 
In timp ce sotia lui s-a ocupat de aranjamente, flori si alte cele, lui Florin Dumitrescu i-a revenit poate cea mai importanta sarcina din organizarea unei nunti. Acesta a ales meniul din care se vor infrupta oaspetii sai si a avut mare grija ca fiecare element sa fie la locul lui si nu cumva vreun detaliu neprevazut sa ii strice seara, din acest punct de vedere.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni