• Emisiuni
  • MasterChef
  • S-a dat STARTUL inscrierilor pentru al doilea sezon al show-ului MasterChef! Inscrie-te AICI!

S-a dat STARTUL inscrierilor pentru al doilea sezon al show-ului MasterChef! Inscrie-te AICI!

<span style="color:#f00;">S-a dat STARTUL inscrierilor</span> pentru al doilea sezon al show-ului MasterChef!<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Inscrie-te AICI!</span>

Romanii pasionati de gatit au motive de bucurie. Pro Tv a dat startul pentru inscrierile la cel de-al doilea sezon al show-ului de cooking, Masterchef.

Inscrie-te AICI!

Toti cei care doresc sa castige sansa de a ajunge in competitie si sa guste viata de star pot intra pe pagina protv.ro (http://concurs.protv.ro/masterchef/) unde vor gasi un formular de inscriere.

Conditii:
Aspirantii la titlul de MasterChef al Romaniei trebuie sa aiba peste 18 ani, sa nu fi profesat vreodata in acest domeniu, insa, mai presus de toate, trebuie sa iubeasca gatitul si sa demonstreze ca pot face din aceasta arta un adevarat spectacol.

Pe site-ul protv.ro, cei care doresc sa se inscrie trebuie sa completeze un formular in care sa isi lase datele personale, sa raspunda la cateva intrebari legate de pasiunea lor pentru gatit, sa incarce o fotografie sau un filmulet pe care ei il considera reprezentativ.

MasterChef”, un format pe care Pro Tv il aduce in premiera in Romania, este cea mai fascinanta competitie culinara din intreaga lume, un show plin de culoare, emotie si suspans care a revolutionat cooking-showurile din industria divertismentului. ”MasterChef” reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatori din medii si profesii foarte diferite, cu personalitati diverse, tineri sau varstnici, pentru care insa bucuria de a gati este o reala placere.

Pasionati de arta gatitului, cei care vor ajunge in competitie vor avea la dispozitie scena pentru a arata lumii intregi ca bucuria de a gati din inima poate deveni spectacol, dar si drumul catre schimbarea propriei vieti. Acestia vor face orice pentru a impresiona juriul, pentru a castiga un premiu substantial in bani si, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul “MasterChef” al Romaniei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni