• Emisiuni
  • MasterChef
  • PRO TV – lider de audienta! Gustul competitiei, savurat de milioane de telespectatori

PRO TV – lider de audienta! Gustul competitiei, savurat de milioane de telespectatori

PRO TV – lider de audienta! Gustul competitiei, savurat de milioane de telespectatori

Cea mai recenta editie MasterChef a fost lider de audienta, cu noi probe care au pus la incercare abilitatile culinare ale aspirantilor la marele titlu. Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:30, peste 1.800.000 de telespectatori au urmarit probele la care au fost supuși concurentii, iar in minutul de aur, 20:58, peste 2.4 milioane de persoane urmareau competitia din bucataria MasterChef. 

Editia de luni a inregistrat 11.6 puncte de rating si 25.2% cota de piata in intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 5.7 puncte de rating si 12.5% share pe aceasta categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 9.4 puncte de rating si 17,5% share. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 7.9 puncte de rating si 14.8% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 10.1  puncte de rating si 18.8% share, in timp ce locul secund a obtinut 7.7 puncte de rating si 14.3% share. 

Editia de luni a debutat cu proba cutiei misterelor, unde toti concurentii se asteptau la o serie de ingrediente inedite. Nu mare le-a fost mirarea cand sub cutie a aparut fotografia unui alt concurent. Acestia au fost provocati sa creeze un tort aniversar pentru concurentul a carui fotografie se gasea in cutie. Ciprian a fost castigatorul probei, gatind un tort nougat glace pentru Mirabela. Desi a fost primul tort facut de Ciprian, acesta a fost extrem de apreciat de cei trei Chefi. Ca urmare a castigarii probei, acesta a avut imunitate la proba urmatoare si oportunitatea de a alege ingredientele cu care restul concurentilor vor gati.

Din 3 grupuri de alimente total diferite: vegetale, lactate si peste, Ciprian a ales lactatele, decizie care i-a incurcat extrem de mult pe concurenti. Dar asta nu a fost tot! Pe langa posibilitatea de a alege ingredientele de baza ale probei, Ciprian a fost obligat ca la mijlocul probei sa schimbe concurentii de la bancuri dupa cum doreste. Anca, Petrica, Silviu si Tavi sunt concurentii care i-au dezamagit pe chefi, intrand la testul sub presiune.

Timp de 20 de minute, cei 4 au fost nevoiti sa gateasca cat mai multe oua ochi perfecte avand la dispozitie doua aragazuri. Lasand la o parte aspectul, considerat de chefi mai putin relevant, cei trei au fost interesati de modul in care este gatit oul. Primul concurent a fost Petrica, care i-a dezamagit pe chefi gatind corect 7 oua. insa juratii au avut o surpriza cand au trecut la urmatorii concurenti. Anca a urmat sa fie jurizata, iar din 20 de oua gatite, ea a reusit sa prepare corect doar 3. Situatia a fost similara si in cazul lui Tavi care a reusit sa gateasca bine doar 3 oua, din 17 folosite. Ultimul concurent a fost Silviu, care din 13 incercari a reuşit sa prepare 5 oua, dintre care 3 gatite perfect. 

Avand in vedere situatia data, Petrica a fost salvat, restul concurentilor avand la dispozitie inca 5 minute pentru a gati oua corect. in prelungirea testului sub presiune Tavi si Silviu au fost castigatori cu cate doua oua, iar Anca a parasit competitia reusind sa gateasca un singur ou.

Urmareste MasterChef, competitia unde doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni