Pro TV porneste in cautarea viitorului MasterChef al Romaniei!

Pro TV porneste in cautarea viitorului MasterChef al Romaniei!

La inceputul lunii iulie, caravana MasterChef porneste in Romania. Echipa de productie a celui mai intens cooking show incepe cautarea noului MasterChef!

Inca de la primul sezon, MasterChef a fascinat milioane de romani cu probe si retete spectaculoase, concurenti determinati, invitati si probe speciale, dar si prin autenticitatea spectacolului culinar. 

Toti cei care au abilitati culinare, indemanarea de a pregati un preparat spectaculos sau cei pentru care bucataria nu mai are secrete, sunt asteptati la preselectiile MasterChef din Iasi, care vor avea loc sambata, 2 iulie, incepand cu ora 09:00, la Hotel Unirea!

Gustul preselectiilor MasterChef va cuprinde Clujul, pe 9 iulie! Sambata, 9 iulie, toti cei pasionati de gatit sunt asteptati la hotel Golden Tulip Ana Dome cu un preparat care le poate asigura un loc in competitia MasterChef!

Dupa Cluj, vine randul Banatului! Pentru cei din Timisoara si imprejurimi, caravana MasterChef se opreste la Hotel Continental, pe data de 16 iulie. Pretendentii la un loc in cel mai urmarit cooking show din Romania vor avea sansa unica de a-si modifica parcursul culinar: de la hobby, la desavarsire si excelenta gastronomica.

Caravana se va opri in Bucuresti, pe 30 si 31 iulie, la Hotel Ibis Gara de Nord, unde toti cei pentru care bucataria reprezinta pasiune, un stil de viata sau pur si simplu o necesitate, vor avea sansa de a-si prezenta preparatele si a demonstra ca merita un sort MasterChef!

Inscrierile pentru preselectii continua pe pe site-ul masterchef.protv.ro.  

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni