Proba de indemanare, meniul pentru 200 de persoane si un test sub presiune “la triplu” au situat MasterChef din nou in topul preferintelor romanilor

28 Octombrie 2014, 12:57


	Proba de indemanare, meniul pentru 200 de persoane si un test sub presiune “la triplu” au situat MasterChef din nou in topul preferintelor romanilor

Lupta in bucataria MasterChef a continuat ieri seara cu noi provocari. Emotii, presiune si determinare au fost elementele care nu au lipsit din aceasta editie. Probele elaborate, pline de suspans si concurentii din ce in ce mai aprigi in lupta pentru titlul de MasterChef au fost urmarite de peste 1,6 milioane de telespectatori pe intreg parcursul emisiunii, iar 2,3 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai aprig show culinar in minutul de aur de la 20:57.

Editia de luni a inregistrat 11,2 puncte de rating si 24,8% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:28, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a inregistrat 7,3 puncte de rating si 16,2% share pe aceasta categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8,4 puncte de rating si 16,3% share. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 7.4 puncte de rating si 14,3% share, in timp ce emisiunea culinara difuzata pe acelasi interval orar de o alta televiziune a obtinut 5,4 puncte de rating si 10,4% share, ocupand a treia pozitie in clasament. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8,9  puncte de rating si 17,4% share, in timp ce locul secund a obtinut 7,5 puncte de rating si 14,6% share. In acelasi interval orar, emisiunea culinara difuzata pe un post competitor a obtinut 4,5 puncte de rating si 8,9% share, situandu-se pe locul trei in clasament. 

Editia a inceput cu o proba aparent simpla pentru unii concurenti si anume spuma de albus de ou, facuta cu telul. Chef FOA si Chef Adrian Hadean au facut o demonstratie inaintea probei, in timp ce Chef Patrizia Paglieri i-a cronometrat. Cei doi chefi au facut o spuma de oua perfecta in doar 60 de secunde. Primul concurent care a terminat cu succes proba a fost Rasty. Rand pe rand, concurentii au numarat plini de emotie pana la 10 cu bolul deasupra capului. Cel care a reusit sa termine pe ultimul loc aceasta proba a fost Tavi, dupa o lupta apriga impotriva Gretei.

Castigarea acestei probe i-a adus lui Rasty avantajul de a-si forma echipa pentru etapa urmatoare, in timp ce Tavi nu a avut voie sa gateasca, ci doar sa ajute ambele echipe la urmatoarea provocare in deplasare. 

Proba numarul doi s-a desfasurat la o fabrica de textile, unde concurentii au gatit pentru mai mult de 200 de angajate. Cele doua echipe, cea rosie condusa de Rasty si cea albastra, condusa de doamna Elena, s-au luptat pentru a castiga voturile doamnelor invitate la masa. Unii concurenti au recurs la metode mai neobisnuite si au vrut sa impresioneze si prin forma fizica, nu doar prin gust. Cu toate ca echipa rosie parea a avea avantaj, Rasty avand privilegiul de a-si alege toti concurentii pe care ii considera cei mai buni,  echipa albastra a iesit invingatoare, spre surprinderea tuturor.

Pierderea probei i-a dus la testul sub presiune pe Tavi, Rasty, Siserman si Tudor, carora la sugestia Chef Patrizia Paglieri li s-au alaturat Ioana si Patricia. Fiecare chef le-a prezentat concurentilor cum le place lor cel mai mult sa fie gatit pieptul de pui. Chef Adrian Hadean prefera pieptul de pui la tigaie, cu crusta crocanta si interior suculent, Chef FOA il prefera pe cel in crusta de pesmet, iar Chef Patrizia Paglieri piept de pui umplut cu sunca de Parma si mozzarella, cu sos de lamaie.

Concurentii au fost nevoiti sa gateasca toate cele trei preparate intr-un timp scurt, insa, la final cand au fost chemati cu farfuriile in fata, Chef Patrizia a constatat cu uimire ca doar un concurent a inteles ce trebuie sa gateasca la preparatul ei, restul pregatind o alta reteta ce a trimis farfuriile lor direct in cosul de gunoi. Cea care a parasit bucataria MasterChef dupa acest test a fost Iuliana. 

Urmareste MasterChef, competitia unde doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supusi si reusesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi!

Toate editiile MasterChef pot fi gasite oricand pe voyo.ro. 

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

FULLSCREEN
Proba de indemanare, meniul pentru 200 de persoane si un test sub presiune “la triplu” au situat MasterChef din nou in topul preferintelor romanilor
  • /

 

 

Relationate

VIDEO PROTVPLUS.RO