• Emisiuni
  • MasterChef
  • Proba la care nimeni nu a avut voie sa greseasca, dar la care au dezamagit. Cum a reusit o singura concurenta sa influenteze soarta adversarilor din bucataria MasterChef

Proba la care nimeni nu a avut voie sa greseasca, dar la care au dezamagit. Cum a reusit o singura concurenta sa influenteze soarta adversarilor din bucataria MasterChef

Proba la care nimeni nu a avut voie sa greseasca, dar la care au dezamagit. Cum a reusit o singura concurenta sa influenteze soarta adversarilor din bucataria MasterChef

Lupta pentru marele titlu MasterChef devine din ce in ce mai stransa, iar concurentii ramasi in concurs sunt nevoiti de la editie la editie sa demonstreze ca au talent culinar.

Episodul de luni, 17 noiembrie, a debutat cu o proba care i-a emotionat profund pe concurentii Masterchef. Ingredientele de baza, ascunse cu grija sub Cutia Misterelor, au fost amintirile, ambalate sub forma unor mesaje venite din partea familiilor.

Surpriza pregatita de Chefi le-a amintit participantilor ca, dincolo de premiul cel mare, exista oameni care ii iubesc exact asa cum sunt, cu defectele si calitatile care ii definesc ca persoane.

Desi la inceputul probei Cutiei Misterelor, emotia si lacrimile si-au facut loc in bucataria Mastechef, pe parcurs, tensiunile si-au facut si ele simtita prezenta. Siserman, unul dintre cei mai buni concurenti aflati in competitie, a continuat sa gateasca si dupa expirarea timpului alocat, iar acest gest a declansat un val de nemultumiri in randul celorlalti participanti.

"Adica cum, tu esti mai smecher si noi suntem mai fraieri ca ridicam mainile? Nu mi se pare normal", a fost reactia lui Ciprian.  

Unii dintre ei au gatit cu sufletul, altii nu au uitat ca se afla totusi intr-o competitie. Detaliile au facut diferenta, iar trei concurenti s-au remarcat prin plating-uri inedite. In ciuda protestelor vehemente ale concurentilor, Siserman s-a numarat printre concurentii apreciati de Chefi, alaturi de Tudor si Odette.

Cu un preparat dedicat mamei sale, peste unditar cu citrice, si unul pegatit cu drag pentru surioara sa mai mica, mancare chinezeasca cu piept de pui si noodles, Odette a reusit sa ii devanseze pe Tudor si Siserman. Concurenta i-a impresionat pe Chefi si a fost desemnata castigatoarea suprema a probei, beneficiand de imunitate si alte cateva avantaje. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni