Proba pentru imunitate îi va pune în dificultate pe concurenții de la MasterChef

09 Octombrie 2019, 13:16


	Proba pentru imunitate îi va pune în dificultate pe concurenții de la MasterChef

Cei 13 concurenți rămași în competiție vor intra în bucătăria MasterChef pentru a demonstra că merită încrederea juraților și locul în etapa următoare.

În această seară, de la ora 22:30, cei 13 pasionați de gastronomie vor avea ocazia să concureze pentru insigna imunității, cea care-i va proteja de eliminare.  

Planul meu este...no plan! Surpriza vieții este cea mai frumoasă!” este motto-ul lui Dilly Chilly înainte de proba pentru imunitate din această seară. În prima parte a serii, în platou va intra o invitată neașteptată: vaca Alexandra, iar reacțiile concurenților nu vor întârzia să apară: ”Intră pe ușă o vacă mare... dar așa frumoasă”.

Chef Joseph Hadad le va prezenta concurenților anatomia vacii și le va explica cum poate fi gătită fiecare parte. După lecția de anatomie, fiecare concurent va trebui să aleagă o cutie care va conține un ingredient principal din cele prezentate, din care să gătească un preparat MasterChef pentru a pune mâna pe insigna mult dorită. 

Patru concurenți vor ajunge la lupta finală pentru imunitate și doar unul își va garanta liniștea pentru încă o etapă în drumul către premiul cel mare și titlul de MasterChef! 

În această seară, de la ora 22:30, descoperim cine îi va dezamăgi pe jurați și cine se va simți ca ”la președinție” cu insigna imunității în piept! 

MasterChef - Gătește fără egal!

Vezi si MasterChef - Sezonul 8, Ediția 17

 

 

 

 

 

FULLSCREEN
Proba pentru imunitate îi va pune în dificultate pe concurenții de la MasterChef
  • /

Relationate