• Emisiuni
  • MasterChef
  • Proba prin care Chefii au dorit sa vada caracterul concurentilor! Soarta lor in competitie s-a schimbat in 60 de secunde

Proba prin care Chefii au dorit sa vada caracterul concurentilor! Soarta lor in competitie s-a schimbat in 60 de secunde

Proba prin care Chefii au dorit sa vada caracterul concurentilor! Soarta lor in competitie s-a schimbat in 60 de secunde

60 de concurenti au avut sansa in editia cu numarul 5 sa primeasca inca un "DA" si sa isi castige un loc in bucataria "MasterChef", dar pentru a ajunge sa aiba propriul banc de lucru au avut parte de o surpriza din partea Chefilor: doua probe prin care sa dovedeasca ca isi merita locul.

Daca la prima dintre ele fiecare a trebuit sa bata 200 de grame de albus si sa faca o spuma care sa nu ii cada in cap atunci cand Chefii i-au pus sa isi tina castronul deasupra, cea de-a doua proba a constat in trei etape:

Etapa 1- Tehnica felierii

Etapa 2- Tocarea fina

Etapa 3- Felierea inapoi si maruntirea

Chiar daca in primele doua etape a fost vorba despre felierea unei teline, tocarea morcovului si apoi felierea varzei si maruntirea patrunjelului, in cea de-a treia etapa, concurentii au avut sansa sa isi dezvaluie adevaratul caracter in fata Chefilor.

MasterChef, prinde gustul competitiei! LUNI si MARTI, numai la PROTV!

Ultima lor sansa sa prinda un loc in editia urmatoare a constat in curatarea si filetarea unui peste prins chiar de ei. Fiindca pestele a fost vedeta probei, dupa ce s-au asigurat ca au "obiectul muncii" pe banc, concurentii s-au apucat de gatit.

In ciuda momentelor de dificultate, concurentii s-au descurcat, dar tot aceasta proba a fost si cea care i-a trimis acasa pe cei care nu s-au ridicat la nivelul cerintelor lui Chef Foa, Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni