• Emisiuni
  • MasterChef
  • Raluca Podea, îndrăgostită de un concurent: "Suntem la începutul relației"

Raluca Podea, îndrăgostită de un concurent: "Suntem la începutul relației"

Raluca Podea, îndrăgostită de un concurent: "Suntem la începutul relației"

Miercuri seara, Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, a mărturisit că se află într-o relație cu un concurent de la MasterChef.

Emoționată și aflată parcă într-un alt film, Raluca Podea s-a încurcat la probă, iar chefii au întrebat-o ce se întâmplă cu ea. 

"Ce se întâmplă aici? Ești bine? Ești îndrăgostită?" . a întrebat-o Cosmin Tudoran, iar blondina a răspuns că este îndrăgostită de Jeremy Besadoux, concurent MasterChef.

"Nu știu... Se poate spune că povestea este la început. Mă emoționează, stă aici în spatele meu și nu mă mai pot concentra." , a spus Raluca Podea.




Cine este noul iubit al Ralucă Podea
 

Jeremy s-a născut în Paris, dar, la 9 ani, s-a mutat în Israel, alături de părinți și frații săi. În țara din Orientul Mijlociu, tânărul a făcut armata timp de trei ani și trei luni. Apoi, în 2012, a venit în București, ca să fie aproape de tatăl lui, CEO la o importantă companie de fashion. 

Ca student în ultimul an la medicină dentară, bărbatul de 29 de ani are un zâmbet de milioane și are, aproape constant, o energie pozitivă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m smiling cause I’m a proud dentist ????

A post shared by jeremy Besadoux (@jeremy_besadoux) on


 

Gătește de patru ani și a învățat să facă asta aproape singur, ajutat doar de filmulețe de pe Youtube. Prima dată a intrat în bucătărie de nevoie, pentru că nu era foarte încântat de mâncarea românească, iar mai apoi a vrut să impresioneze fetele. Zâmbind (perfect), chiar recunoaște asta!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni