• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ramon Chicireanu, inapoi la "MasterChef". Care a fost primul lucru pe care l-a facut cand a vazut trofeul pus la bataie: "Daca voiai, practic faceai"

Ramon Chicireanu, inapoi la "MasterChef". Care a fost primul lucru pe care l-a facut cand a vazut trofeul pus la bataie: "Daca voiai, practic faceai"

Ramon Chicireanu, inapoi la "MasterChef". Care a fost primul lucru pe care l-a facut cand a vazut trofeul pus la bataie: "Daca voiai, practic faceai"

Ramon Chicireanu, unul dintre cei mai simpatici concurenti de la "MasterChef", s-a reintors in platoul emisiunii pentru marea finala si a profitat de ocazie pentru a se fotografia cu marele trofeu pe care promitea sa-l castige la preselectii.

Ramon a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook, declarandu-se putin dezamagit de faptul ca a iesit din competitie atat de devreme. "Daca faceam ouale cum trebuie, poate...", a scris fostul concurent pe reteaua de socializare.

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Masterchef!

Singurul concurent care a reusit sa-i faca pe cei trei chefi sa rada cu lacrimi la preselectii a fost eliminat la proba sub presiune unde a avut de gatit un ou.

Atunci, Ramon a facut tot posibilul pentru a o da in bara si a parasi concursul, dupa cum a marturisit chiar el ulterior, motivand ca probele deveneau din ce in ce mai grele si ca isi dorea sa petreaca mai mult timp alaturi de familia sa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni