• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ramona Dumitrescu, concurentă MasterChef: „Pasiunea mea pentru gătit a venit din… foame!”

Ramona Dumitrescu, concurentă MasterChef: „Pasiunea mea pentru gătit a venit din… foame!”

Astăzi la “Vorbește Lumea”, Adela Popescu a primit detalii din culise de la una dintre concurentele care au reușit să impresioneze juriul “MasterChef", cel mai savuros show de televiziune.

Ramona Dumitrescu (29 de ani), DJ de radio, a dezvăluit în emisiune totul despre pasiunea ei pentru gătit. A povestit cât de greu i-a fost să-și țină în frâu emoțiile în fața juriului și a mai mărturisit că are planuri mari pentru etapa următoare.

Pasiunea mea pentru gătit a venit din… foame! Fac mâncare de pe vremea de când stăteam singură și n-avea bani să-mi comand ceva. Îmi aduc aminte că prima data am gătit cu ingredientele pe care le aveam atunci în casă.

Ramona Dumitrescu a mai povestit în emisiune că este vegetariană și că deși nu gătește cu carne, prietenii îi spun că reușește să o condimenteze foarte bine. “Mă pricep să gătesc din ochi! O să mă descurc la MasterChef și voi prepara aici tot ce mi se dă”.

Eu nu sunt un bucătar profesionist, nu știu multe tehnici, dar sunt sigură că voi învăța multe în competiția MasterChef. Cel mai mult mi-e teamă de chef Hadad. E adevărat că e cel mai blând din juriu, dar având cea mai multă experiență, mă gândesc clar că el are și cele mai mari pretenții de la concurenți. Chef Foa mi se pare jucăuș.

Concurenta MasterChef a mai povestit în ediția de azi a emisiunii "Vorbește Lumea" că nu poate să urmeze o rețetă pas cu pas. “E ceva în mine care nu mă lasă să fac asta și mai improvizez. Ori adaug un ingredient, ori mai ajustez ceva. Deserturile îmi plac foarte mult, însă nu mă prea pricep să le fac. Clătitele nu-mi ies. Hai să zicem că n-am tigaia bună”, a glumit Ramona Dumitrescu.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni