Razvan Fodor, incantat de noul sezon "MasterChef"

Razvan Fodor, incantat de noul sezon "MasterChef"

Din 15 septembrie, "MasterChef" revine la PRO TV cu un nou sezon, iar gazda show-ului este si de aceasta data Razvan Fodor .

Carismaticul prezentator ramane o prezenta importanta in cadrul reality show-ului, al carui rol de mediere intre concurenti si juriu va aduce de fiecare data o nota de suspans, dar si un plus de savoare.  

Cucerit de talentul concurentilor si sensibilizat de povestile de viata ale unora dintre ei, Razvan nu se fereste in a-si declara admiratia pentru acestia: “Suntem la al cincilea sezon, iar concurentii care se inscriu la MasterChef nu inceteaza sa ma uimeasca. Desi mi se pare, la fiecare inceput de competitie, ca sunt pregatit pentru ce va urma, descopar povesti atat de puternice in spatele oamenilor cu pasiune enorma pentru gatit, incat ma impresioneaza mereu”.

Prezenta atragatoare pe micile ecrane, Razvan pune suflet in relatia sa cu fiecare concurent: “Ma straduiesc si sezonul acesta sa le fac concurentilor trecerea mai usoara catre chefi, sa ii pun in tema cu gradul de dificultate al concursului ce va urma si cu asteptarile pe care le avem de la ei. Am incercat sa fiu o gazda cat se poate de prietenoasa, sa destind atmosfera, dar si sa le ofer un umar pe care sa planga, atunci cand este cazul."

Inca de cand l-a cunoscut, prezentatorul a fost impresionat de noul trio care jurizeaza cea mai mare competitie culinara din Romania: “Adrian Hadean este un ardelean care m-a cucerit din prima: este prietenos, calm si familist convins. Mi se pare extraordinar ca si-a lasat deoparte meseria de jurnalist, pentru care era recunoscut si foarte apreciat, de dragul pasiunii pentru gatit, din care a ajuns sa faca performanta.”

Cand vine vorba de partea feminina a juriului, Razvan remarca prezenta de spirit inegalabila a Patriziei Paglieri: ”Patrizia este de un umor de nestapanit, rade mult si chiar ma intreb de multe ori de unde atata energie. Printre multe altele, stapaneste perfect si zona mancarii italiene si este tare greu sa ii faci fata in acest domeniu.

FOA este foarte dedicat, chiar daca este tanar. Am aflat ca el gateste de cand se stie si este mereu in cautare de noi gusturi, de senzatii culinare. S-a adaptat imediat formatului MasterChef si isi ia in serios rolul de jurat, fiind un chef mereu surprinzator ", marturiseste Razvan.

Pasionat la randul sau de bucatarie, Razvan Fodor se pregateste sa revina intr-un nou sezon al emisiunii culinare, care a inregistrat cea mai mare audienta pe segmentul sau.

Din 15 septembrie, de la ora 20:30, MasterChef aprinde gustul competitiei, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni