• PRO TV
  • Razvan Fodor, INTIMIDAT de o femeie: "Mi s-a parut AGRESIVA de la bun inceput!"

Razvan Fodor, INTIMIDAT de o femeie: "Mi s-a parut AGRESIVA de la bun inceput!"

<span style="color:#f00;">Razvan Fodor, INTIMIDAT de o femeie:</span> "Mi s-a parut AGRESIVA de la bun inceput!"

Razvan Fodor este una din vedetele care participa in acest sezon la "Serviti, va rog", unde a luat contact pentru prima data cu lumea circului.

Actorul si prezentatorul a ramas impresionat de puterea de munca si devotamentul tuturor celor din lumea circului, barbati si femei deopotriva.  "Apar tirurile, conduse de femei cu copiii in brate, barbatul pe partea stanga care urla la altii care erau pe camp, pe plaja. Vino, descarca tractorul, pune aia, copiii tipau  - vacarmul ala pe mine m-a panicat!" a marturisit Fodor.

Dupa ce a facut cunostinta cu Sandy Medina, fiica patronului de la circ, Razvan Fodor s-a simtit chiar intimidat de prezenta ei. "Sandy, care a venit cu un maiou asa suflecat si era foarte barbartoasa printre noi mie, mi-era si frica sa intru in discutii cu ea. Vazusem ca vorbea si romana... Mi s-a parut foarte agresiva de la bun inceput" a spus Razvan Fodor.





Femeie dintr-o bucata, Sandy i-a cantarit dintr-o privire pe Fodor si pe Bartos, iar pe cel din urma l-a "mirosit" imediat ca este "comedian": "Dupa vorba, mi-am dat seama, ce e asta, comico? Mi s-a parut neserios" a comentat Sandy despre Pavel Bartos, care l-a prezentat pe colegul Fodor drept "The most beautiful guy from Romania - and I'm the second!" :)



Si Pavel Bartos s-a declarat impresionat de Sandy, dar din alte motive decat Fodor: "Primul lucru care m-a frapat la ea a fost ca nu intelegeam de ce se grabeste atat sa parcheze corect camioanele... Era pentru ca trebuiau scoase animalele afara, si ea respecta enorm de mult animalele! Aproape ca pe un membru de familie" a spus actorul.





Show-ul este disponibil si pe Voyo.ro. CLICK AICI sa vezi integral editia a treia din "Serviti, va rog". 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni