Razvan Fodor, prezentatorul MasterChef, gateste pentru familie

Razvan Fodor, prezentatorul <span style="color: rgb(255, 0, 0);">MasterChef, </span>gateste pentru familie

Cine si-ar fi imaginat ca ravnitul burlac Razvan Fodor se va aseza la casa lui, va fi un sot si un tata extraordinar? Cine si-ar fi imaginat ca poate gati asa cum putini stiu sa o faca? Ei bine, vi-l prezentam pe Razvan Fodor- un familist convins pasionat de gastronomie, scrie ProTV Magazin.

"M-am bucurat foarte tare, e prima data cand sunt in ipostaza de prezentator, am avut mari emotii atat cand am dat proba, dar si dupa, cand am inceput filmarile propriu-zise. E ceva nou pentru mine, iar in momentul de fata, cand deja filmam de cateva saptamani, iti pot spune ca in continuare emotiile nu m-au parasit. Nu stiu ce am", spune Razvan Fodor despre provocarea de a prezenta MasterChef.

"Am inceput de la banalele omlete, oua ochiuri, cartofi prajiti si intorsul carnii pe gratar in copilarie si cred ca bunicul meu din partea tatalui m-a inspirat. El a lucrat la popota in razboi si in vacantele de vara petrecute la el acasa am invatat sa fac diferenta intre preparatele gatite de el si cele gatite de bunica mea... Mi-am dat seama ca el e mai smecher. Altfel, de-a lungul timpului am tot vazut barbati care gateau si mi-a placut modul in care erau apreciati de cei din jur", a povestit el pentru ProTV Magazin.

"Bucatarii din concursul Masterchef sunt bucatari amatori, eu sunt mega-amator. Pana la acest concurs am trait cu impresia ca stiu destule despre bucatarie, chiar am avut tupeul sa pun retete pe pagina mea de Facebook si sa dau sfaturi prietenilor despre cum cred eu ca s-ar gati mai bine un anumit fel de mancare. Ei bine, nu m-am inselat in totalitate, dar sunt departe de ce am vazut printre concurentii de la MasterChef", a continuat el.

"Dupa ce am mancat in Thailanda mult tom yum (un fel de supa), am crezut ca e floare la ureche si ca pot sa fac si eu la mine in Berceni. Singura aroma pregnanta care s-a simtit in farfurie a fost lemon grass-ul, dar ma antrenez pentru asta si, intr-o zi, cu siguranta imi va iesi", a afirmat Razvan.

"Nu stiu ce face el pe acolo, tot impacheteaza carnuri in folii de toate felurile, si gasesc tot felul chestii baituite prin frigider (si multe vase de spalat), dar rezultatul, cel putin pentru mine, o nestiutoare in domeniu, e de fiecare data unul foarte gustos. Ma bucur din plin de orice imi gateste si pentru ca are enorm de multa rabdare si aranjeaza totul asa frumos in farfurie, imi iau libertatea de a considera orice masa pe care mi-o pregateste o cina romantica", spune la randul ei Irina, sotia lui Razvan Fodor.

MasterChef incepe la ProTV pe 20 martie. Cei mai curajosi si talentati bucatari se intrec pentru marele premiu de 50.000 euro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni