• Emisiuni
  • MasterChef
  • S-a autosabotat si i-a infuriat pe chefi: "Lasa sortul si iesi afara". MasterChef e ACUM, la ProTV

S-a autosabotat si i-a infuriat pe chefi: "Lasa sortul si iesi afara". MasterChef e ACUM, la ProTV

S-a autosabotat si i-a infuriat pe chefi: "Lasa sortul si iesi afara". MasterChef e ACUM, la ProTV

Cosmin, fost fotbalist de performanta, a reusit sa intre in bucataria "MasterChef" si sa ii uimeasca pe toti cu felul lui de a fi, dar in competitie nu a dus lipsa nici de simpatii si antipatii.

De la inceputul testul sub presiune Coco si-a dat seama ca aici se va incheia drumul lui in competitia gusturilor, iar faptul ca trebuia sa se dueleze in preparate cu Anca, una dintre concurentele care a castigat de multe ori aprecierea Chefilor, l-a demoralizat si a decis ca la aceasta proba sa faca trei preparate diferite prin care sa isi ia la revedere de la Chefi.

Desi trebuia sa faca cinci preparate diferite, in care cartoful sa fie ingredientul vedeta, Cosmin a vrut sa renunte, iar Chefii nu au inteles strategia lui. 

"Tu ai senzatia ca poti sa iei o proba din "MasterChef si sa o rasucesti cum vrei tu", a spus Chef Hadean, dar concurentul incerca sa ii faca sa inteleaga ca pentru el competitia s-a terminat. 

Pentru ca nu a vrut sa respecte proba, lui Cosmin i-a fost cerut sortul si a fost trimis acasa. Decizia lui de a pleca din competitia "MasterChef" nu i-a deranjat numai pe Chefi, ci si pe adversara lui. 

Anca a fost extrem de dezamagita de atitudinea lui Cosmin, iar acest lucru a deranjat-o vizibil: "Din start nu si-a propus sa faca cinci preparate. Imi da mie locul".

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni