• Emisiuni
  • MasterChef
  • S-a răzgândit. Ce va face Alina Gologan cu cei 50.000 € câștigați la MasterChef: „Ăla e visul săracului”

S-a răzgândit. Ce va face Alina Gologan cu cei 50.000 € câștigați la MasterChef: „Ăla e visul săracului”

S-a răzgândit. Ce va face Alina Gologan cu cei 50.000 € câștigați la MasterChef: „Ăla e visul săracului”

Trofeul MasterChef 2019 a fost o surpriză mare chiar și pentru Alina Gologan, desemnată cel mai bun bucătar amator al show-ului din acest an.

Alina Gologan a avut timp să se bucure, dar și să sedimenteze avalanșa de sentimente care au încercat-o după câștigarea trofeului MasterChef 2019. Vlogger și influencer din Timișoara, Alina Gologan a împărtășit fanilor săi de pe YouTube ce a simțit când chefii i-au rostit numele în finala show-ului culinar de la PRO TV.

„Mă uitam la trofelul ăsta și nu-mi venea să cred că e în mîna mea. După aia, colac peste pupăză, vine Silviu cu cecul de 50.000 de euro și zic... îs cea mai bogată de la mine din familie, poate mai mult la caterincă, dar așa e, sunt cea mai bogată de la mine din familie. Eu nu vin dintr-o familie bogată. Mami n-are bani, tati n-are bani, sunt oameni normali, cu joburi normale, oameni muncitori. Și parcă nu-mi venea să cred că cineva ca mine are parte, frate, de un câștig atât de mare”, a dezvăluit Alina într-un vlog publicat joi.

Câștigătoarea MasterChef 2019 a răspuns mai multor întrebări venite din partea fanilor de pe YouTube, curioși să afle mai multe despre experiența ei într-o competiție de gătit atât de grea.

O sumedenie de oameni au întrebat-o ce a făcut sau ce urmează să facă cu premiul cel mare. Alina a oferit poate cel mai neașteptat răspuns.

Nu știu încă ce vreau să fac cu premiul. Ideea este că vreau să investesc banii în ceva. Inițial am zis că vreau să-mi iau un apartament. Chiar râdeam cu Măruță, că am fost la el în emisiune, și am zis că ăla a fost primul meu gând, să-mi iau apartament. Ăla e visul săracului. Dar m-am gândit mai bine și cred că o să investesc banii în ceva”, a dezvăluit Alina, fără să știe, deocamdată, în ce domeniu.

Alina Gologan: „Am rămas prietenă cu aproape toată lumea”

Alina le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că e foarte greu să lucrezi într-o bucătărie, că acolo e „Iadul pe pământ”. Nu crede că ar putea face din asta o meserie, dar recunoaște că a cochetat cu ideea de a devenit bucătar profesionist. 

Alina Gologan a dezvăluit că păstrează legătura cu foștii concurenți de la MasterChef, cu care are o relație bună.

„Am rămas prietenă cu aproape toată lumea. Vorbesc cu colegii mei aproape zilnic, avem un grup unde ne hlizim pe acolo”, a spus Alina.

Fanii săi au fost curioși să afle dacă ar accepta un post de jurat la MasterChef, în sezoanele viitoare. 

„Nu cred că este locul meu, momentan, să fiu jurat la MasterChef. Mi-ar plăcea foarte, foarte mult, ca în alt sezon să vin în calitate de invitat. Și, nu știu, să fac ceva acolo în emisiune”, a mai spus Alina în vlogul ei.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Alina Gologan - MasterChef 2019

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni