• PRO TV
  • Sexy-chef Florin Dumitrescu iti dezvaluie una dintre retetele de la restaurantul sau! Reteta asta l-a bagat pe Sissoko la MasterChef

Sexy-chef Florin Dumitrescu iti dezvaluie una dintre retetele de la restaurantul sau! Reteta asta l-a bagat pe Sissoko la MasterChef

<span style="color:#f00;">Sexy-chef Florin Dumitrescu iti dezvaluie una dintre retetele de la restaurantul sau!</span> Reteta asta l-a bagat pe Sissoko la MasterChef

Florin Dumitrescu asteapta cu nerabdare inceperea emisiunii Masterchef, dar intre timp le mai da cateva tips-uri viitorilor concurenti.

"V-am promis ca va dau o reteta, deci ... Reteta asta ati vazut-o si pe caruciorul lui Sidia (care acum este bucatar cu diploma :) , este o supa crema foarte gustoasa, simpla si nu costa mult!", a scris Florin Dumitrescu pe blogul lui.

Ingredientele sunt:

Cartofi 1 kg
Praz 500g
Smantana pentru gatit 500ml
Supa de pui 1,5kg
 
Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul in oala si faceti un fel de piure lung ;), adaugand smantana pentru gatit.
Cealalta jumatate de praz o tocati marunt si prajiti in tigaie cu unt sau ulei de masline.
Dupa ce aveti si prazul prajit il puneti peste oala cu ,,piureul lung" si amestecati continuu pe foc mic.

 

Pentru un plus de gust, ii mai puteti pune bacon, creveti sau daca va mai aduceti aminte ce a pus Sidia in supa lui, puteti sa folositi ideea lui.
 
"Sa tineti pentru voi reteta asta, pentru ca o am in meniu la Morgan La Dud si nu este ok sa o stie toata lumea", a mai comentat el in spirit de gluma.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni