• PRO TV
  • Show culinar de exceptie marti seara la PRO TV - MasterChef, lider de audienta!

Show culinar de exceptie marti seara la PRO TV - MasterChef, lider de audienta!

Show culinar de exceptie marti seara la PRO TV - MasterChef, lider de audienta!

O noua editie MasterChef a adus concurentilor marti seara ingrediente surpriza, retete demne de un restaurant de top, neprevazut si creativitate in abordarea unor preparate relativ simple. Aceste ingediente au clasat PRO TV in topul preferintelor, fiind lider de audienta pe toate categoriile de public.

1,800,000 de romani au fost cu ochii pe cel mai urmarit show culinar din Romania in intervalul orar 20:30 - 22:25, iar minutul de maxima audienta de la 21:36 a adus in fata televizoarelor 2,200,000 de telespectatori.

Pe publicul comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider detasat cu o audienta medie de 10,6 puncte de rating si 24,5% cota de piata, locul secund obtinand 5,6 puncte de rating si 13,0 procente din cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii o audienta medie de 8,6 puncte de rating si 16,4% cota de piata, iar televiziunea de pe locul doi a inregistrat 7,2 puncte de rating si 13,8% cota de piata.

Pozitia de lider se pastreaza si la nivel national, unde MasterChef a inregistrat o audienta medie de 9,4 puncte de rating si 18,0% cota de piata, locul doi inregistrand 7,0 puncte de rating si 13,3% cota de piata.

Emisiunea a debutat cu proba cutia misterelor. Ingredientul aflat in cutie i-a surprins pe concurenti – a fost descoperit acum mii de ani, are minerale, vitamine si antioxidanti, iar unii considera ca este un aliment miraculous: berea. Desi este un produs popular, folosirea ei ca si ingredient i-a pus in dificultate pe multi dintre concurenti. Chefii au fost placut surprinsi de abordarea inovativa a unora dintre ei, insa doar patru i-au impresionat atat prin gust cat si prin aspect. Mirabela a castigat aceasta proba, obtinand astfel imunitate si un rol definitoriu pentru urmatoarea provocare. 

Eleganta, rafinament si precizie au trebuit sa demonstreze concurentii in crearea unui preparat potrivit pentru meniul unui restaurant exclusivist. Insa ingredientul probei care a trimis mai mult de jumatate din concurenti la testul sub presiune a fost “schimbarea”. Mirabela si-a folosit avantajul castigat anterior si si-a uimit colegii atunci cand le-a schimbat cosurile intre ei. Aceasta provocare a fost una inedita si i-a pus in dificultate majoritatea concurentilor. Au incercat sa se mobilizeze, dar proba a facut victime in randul lor, multi dintre ei fiind trimisi direct la testul sub presiune.

Pastele au fost ingredientul vedeta al acestui test. Cei doi care s-au remarcat in mod negativ in aceasta proba au fost Coco si George. Daca Coco a reusit sa se salveze pe ultima suta de metri, pentru George deznodamantul nu a fost acelasi, parasind competitia. 

Si saptamana viitoare, concurentii vor fi surprinsi cu noi probe si vor fi nevoiti sa demonstreze ca au talent culinar pentru a-si pastra locul in bucataria MasterChef.

MasterChef - Prinde gustul competitiei! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni