• Emisiuni
  • MasterChef
  • Te topesc ca pe o acadea raspunsurile astea: Florin Dumitrescu de la MasterChef, despre lucrurile care conteaza in viata lui

Te topesc ca pe o acadea raspunsurile astea: Florin Dumitrescu de la MasterChef, despre lucrurile care conteaza in viata lui

<span style="color:#f00;">Te topesc ca pe o acadea raspunsurile astea</span>: Florin Dumitrescu de la MasterChef, despre lucrurile care conteaza in viata lui

Florin Dumitrescu a declarat care sunt lucrurile sau persoanele fara de care nu poate trai. Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

Enumera 3 lucruri, activitati sau persoane care au o însemnatate deosebita pentru tine si argumenteaza la fiecare, in doua rânduri, care este motivul. 

 Florin Dumitrescu: Bucatarie, telefonul meu, cei dragi .

 "Bucataria este totul pentru mine! Imi place ceea ce fac si daca as fi obligat sa ma las de bucatarie, o parte din mine ar muri", a explicat el.

"Telefonul meu este obiectul de care sunt dependent. Il folosesc toata ziua si nu ma despart de el niciodata! In telefon am foarte multe texte si retete memorate!", a mai spus acesta.

"Cei dragi mie (familia si iubita mea), pentru ca sunt oamenii in care am incredere ca vor fi langa mine, indiferent de imprejurari. Si ii iubesc foarte mult!", a sustinut Florin cu zambetul pe buze.


EL e cel mai popular jurat de la MasterChef, EA, o blonda superba. Detalii INEDITE despre povestea lor de dragoste

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni