• Emisiuni
  • MasterChef
  • Toti au uitat de mancare cand a aparut ea. O femeie-bucatar, de origine thailandeza, a impresionat cu frumusetea ei la "MasterChef"

Toti au uitat de mancare cand a aparut ea. O femeie-bucatar, de origine thailandeza, a impresionat cu frumusetea ei la "MasterChef"

Toti au uitat de mancare cand a aparut ea. O femeie-bucatar, de origine thailandeza, a impresionat cu frumusetea ei la "MasterChef"

"MasterChef" este INTEGRAL pe voyo.ro.

Pentru a doua proba a serii de la "MasterChef", juriul a invitat trei bucatari de seama, specialisti in bucatariile turceasca, chinezeasca si thailandeza.
 

Anne Ampawan - Salata de vita picanta cu mango si Massaman curry cu pui

Mahmud Ufesa - Alinazik​​​​​​​​​​​  - Bulgur Pilavi​​​​​​​​​​  - Salata Cobaneasca

Yang Zheng - Porc tau-tao

Citeste si:

Cum sa tai corect ceapa. 6 pasi simpli care te scapa de plansul din bucatarie





Concurentii au ramas puternic impresionati de aparitia doamnei bucatar de origine thailandeza. "Eu n-am mai vazut pana acum femeie thailandeza", a marturisit amuzat Nicusor Coroama, in timp ce Rares a fost fermecat de zambetul doamnei Chef. "Si cum zambea... as fi pus-o toata ziua sa-mi faca mancare. Am poreclit-o gheisa".



Frumusetea, delicatetea si profesionalismul ei au fost apreciate si de concurente, nu doar de baietii din concurs. "Mi s-a parut foarte frumoasa aceasta doamna", a spus si Ana Rotaru.

In timpul probei, Chef Anne Ampawan  i-a suflat un truc unuia dintre concurenti: cum se taie ceapa fara sa lacrimezi deloc :)


 


Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni