• Emisiuni
  • MasterChef
  • Trei frati, trei bucatari. Gatitul e mostenire valoroasa in familia lui Chef FOA

Trei frati, trei bucatari. Gatitul e mostenire valoroasa in familia lui Chef FOA

Trei frati, trei bucatari. Gatitul e mostenire valoroasa in familia lui Chef FOA

Se spune ca meseria te alege, iar in cazul Chef-ului FOA, juratul de la MasterChef, acest lucru s-a dovedit a fi perfect adevarat. Daca de la mama sa a invatat cum sa se organizeze in bucatarie, de la tatal sau a mostenit curiozitatea de a combina ingredientele si de a experimenta gusturi noi. Asadar, nu intamplator este ca cei trei frati ai familiei sunt toti bucatari si astazi lucreaza impreuna. 

In urma cu putin timp, Chef FOA  a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare alaturi de mama si cei doi frati ai sai.

"Craciun fericit tuturor, sa fiti sanatosi si sa auzim de bine! Familia Scripca. PS lipseste, motivat, tata", a fost descrierea pe care Florin Scripca a adaugat-o portretului de familie.

 

FOA, primul venit in afacerea de restaurante pe care o coordoneaza, l-a cooptat mai intai pe Daniel Scripca, mezinul familiei, cunoscut intre prieteni si sub numele de Shoo. Aventura acestuia in bucatarie a inceput inainte de a lucra cu FOA, chiar in inima Italiei, cand dupa mai bine de 5 ani petrecuti in Bella Italia, a invatat nu doar sa gateasca ci si practica managementului in bucatarie. Pe langa meseria sa, Shoo este pasionat de arta, hobby de care se foloseste cu succes in gastronomie, fiind expert in Food Design. 

Marius, cel mai mare frate al juratului de la MasterChef, are si el arta culinara in sange. Pasionat de bucataria italiana, Marius a lucrat ani buni intr-un restaurant cu specific italienesc. In prezent, el s-a intors la pasiunea de a lucra in sistem à la carte, una din specialitatile sale.

“Sa lucrezi cu familia are si dezavantejele ei, dar avantajele sunt cu mult mai numeroase. Cum se intampla adesea, este greu sa separi viata privata de munca, dar nu imposibil. Atat timp cat acest lucru este gestionat cu grija, totul devine o placere si nu se mai simte efortul depus in munca. La Flavours suntem mai mult o mare familie, decat o echipa de bucatari. Multi dintre noi suntem prieteni din copilarie, iar la sfarsitul unei zile grele, acest lucru ne tine uniti", spune bucatarul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni