Un nou maraton marca #hadeanrun

Un nou maraton marca #hadeanrun

Juratul de la Masterchef, deja celebru pentru pasiunea sa pentru sport si ambitia cu care alearga zilnic pana la 15 km si-a asumat din nou rolul de ambasador al cauzelor sociale, alergand pentru a doua oara la maraton, in mai putin de un an.

Duminica, 19 aprilie, chef Adrian Hadean a participat la Maratonul International AROBS Cluj Napoca (MIACN) pentru a sustine cauza copiilor diagnosticati cu insuficienta renala cronica, dependenti de dializa si aflati in grija Asociatiei pentru Empatie si Solidaritate ”Claudia Safta”. Traseul probei de maraton a fost de 10,55 km si a fost parcurs de 4 ori de alergatorii inscrisi la maraton. Limita de timp de 5 ore si 30 de minute nu a reprezentat o problema, timpul scos de Adrian Hadean fiind  5 ore si 9 minute.

Este pentru a doua oara cand Adrian Hadean sustine cauza umanitara a acestor tineri, prima actiune in sprijinul lor realizandu-se in urma cu cativa ani, cand alaturi de nume importante din online-ul clujean a realizat cea mai lunga frigaruie din lume, “frigaruia bloggerilor” care a masurat 101 metri. Acum, s-a mobilizat sa alerge din nou, la un al doilea maraton pentru a le face cunoscuta cauza (pe 5 octombrie a alergat la Maratonul International Bucuresti in cadrul unui proiect caritabil pentru copiii abandonati).

Ma antrenez constant de peste patru ani, alerg aproape zilnic, merg pe jos cam 20 de kilometri in fiecare zi, deci ar trebui sa pot trece pe picioare linia de sosire si anul acesta. De fapt, dincolo de faptul ca imi place sa alerg si ca ma simt pregatit fizic (la ultimul antrenament am reusit sa alerg 20 de kilometri in mai putin de doua ore), am o motivatie suplimentara, respectiv promovarea unei cauze umanitare in beneficiul careia am mai lucrat in urma cu cativa ani” – scrie Adi Hadean pe blogul sau.

Maratonul International AROBS Cluj-Napoca este o competitie sportiva cu un nivel tehnic ridicat, dedicata comunitatii sportive internationale. Gandit de la prima editie ca o manifestare sportiva menita sa reuneasca intr-o competitie deschisa alergatori profesionisti si amatori din tara si strainatate, maratonul a devenit un eveniment simbol care defineste orasul Cluj-Napoca ca oras sportiv european. Maratonul International AROBS Cluj-Napoca face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club in 2015, prin care asociatia promoveaza in randul publicului larg un mod de viata sanatos prin practicarea alergarii sportive.

Runners Club dedica cea de a V-a editie a Maratonului International AROBS Cluj-Napoca (MIACN) cauzei copiilor diagnosticati cu insuficienta renala cronica, dependenti de dializa si aflati in grija Asociatiei pentru Empatie si Solidaritate ”Claudia Safta”. Campania, prin intermediul careia organizatorii au vrut sa obtina sprijinul comunitatii pentru acesti pacienti, a fost lansata, in 7 martie, la „Crosul Divelor”, un eveniment ce a reunit 400 de alergatoare.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni