• Emisiuni
  • MasterChef
  • Celebritatile pentru care au gatit cei trei jurati MasterChef: Madonna, Francis Ford Coppola, Roger Federer si multi altii

Celebritatile pentru care au gatit cei trei jurati MasterChef: Madonna, Francis Ford Coppola, Roger Federer si multi altii

<span style="color:#f00;">Celebritatile pentru care au gatit cei trei jurati MasterChef:</span> Madonna, Francis Ford Coppola, Roger Federer si multi altii

Sunt extrem de pretentiosi nu doar cu cei care au prins gustul competitiei si s-au inscris in show-ul MasterChef, ci si cu ei insisi, iar asta i-a propulsat in randurile celor mai cunoscuti Chefi din Romania.

Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, cei trei jurati ai show-ului care debuteaza pe 20 martie la ProTv, au gatit pentru nenumarate staruri internationale, fie ca este vorba despre interpreti, actori, regizori sau sportivi renumiti. 

Madonna, Nicolas Cage, Jean Claude Van Damme, Roger Moore si Tom Jones sunt doar cateva dintre celebritatile pentru care a gatit Sorin Bontea. „Cea mai pretentioasa a fost Madonna”, dezvaluie Sorin. „Pentru ea am gatit carne de vita in stilul kosher. Cred ca Roger Moore si Nicolas Cage nu au fost foarte pretentiosi, au ales din mediu ce au dorit ei, pentru Roger Moore gateam special dupa terminarea programului, atunci cand venea el la restaurant. Iar lui Gordon Ramsey i-am pregatit un steak”, a mai marturisit Sorin. 

Desi se spune ca starurile de la Hollywood sunt de departe cele mai mofturoase, Catalin Scarlatescu i-ar atribui titlul de „cel mai pretentios” unui consul italian. „Se intampla prin ’89, imi amintesc ca mergeam iarna in padure, el venea calare, iar noi ii pregateam acolo, la foc, mancarea”, a dezvaluit Catalin, care a mai gatit, printre altii, pentru 50 Cent, Usher si Shaggy. 

Nicolas Cage, Mark Neveldine, Wesley Snipes, Jean Claude Van Damme, Roger Fereder, Francis Ford Coppola, Demis Roussos si Dolph Lundgren sunt doar cateva dintre numele de calibru pentru care cel mai tanar jurat MasterChef, Florin Dumitrescu, a avut ocazia sa gateasca. „Niciunul din cati am enumerat nu a fost foarte pretentios si cred ca asta am apreciat foarte mult la cei mai multi dintre ei”, recunoaste Florin. „Sunt oameni modesti si absolut normali, care apreciaza o masa delicioasa si chiar iti multumesc daca experienta culinara a fost memorabila”, completeaza Florin. Pentru cei care planuiesc sa invite la cina cateva celebritati, Florin dezvaluie ca pe Nicolas Cage l-a cucerit cu melci si cu somon cu legume la aburi, iar pe Van Damme cu o supa crema de porumb. 

Cei trei Chefi renumiti cauta la MasterChef concurentul care va demonstra ca detine toate ingredientele pentru reteta succesului in cadrul celui mai spectaculos show culinar al momentului – MasterChef.  Acesta va deveni primul Masterchef al Romaniei si va fi rasplatit cu nu mai putin de 50.000 de euro. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni