• Emisiuni
  • MasterChef
  • Victor de la "MasterChef", despre pasiunea lui pentru sporturile cu motor: "Daca mi-as permite, as avea toate masinile si motocicletele din lume"

Victor de la "MasterChef", despre pasiunea lui pentru sporturile cu motor: "Daca mi-as permite, as avea toate masinile si motocicletele din lume"

Victor de la "MasterChef", despre pasiunea lui pentru sporturile cu motor: "Daca mi-as permite, as avea toate masinile si motocicletele din lume"

Victor este instructor moto si pilot. Este casatorit si are doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambogia (locuieste cu ei in Romania). De mic a visat numai la motociclete si masini, drept pentru care aproape toate hobby-urile lui sunt legate de viteza si adrenalina: kart, motociclism, surf.

Are 36 de ani si prima oara cand a facut cunostinta cu bucataria era in clasa a doua si pentru ca nu era nimeni acasa a gatit o omleta cu slanina si coaja de ou “delicioasa”. In ciuda faptului ca este atras de viteza, bucataria il linisteste si ii da mana libera la creativitate. Nu foloseste condimente din cutie pentru ca nu au aceeasi aroma ca cele naturale. “MasterChef” este pentru el o provocare si o dorinta de a evolua pe plan gastronomic.

 

MASTERCHEF -  astazi de la 20:30, la ProTV si pe voyo.ro!

1. Cu ce te ocupi, ce meserie ai?

Predau cursuri de perfectionare si siguranta in cadrul scolii MotoEvolution. Si sunt director de evenimente la circuitul Amckart din Tunari.

 

2. Cum ai ajuns instructor şi pilot? 

De cand ma stiu am vrut sa concurez pe motocicleta, dar si pe masina. In anul 1996 am participat la primul raliu in Bucuresti (promo rally), dar nu m-a satisfacut in totalitate. Am facut cunostinta cu circuitele de viteza in Germania in vara anului 2000. Pe o motocicleta Kawasaki ZX-12-R au inceput cursurile de perfectionare si pilotaj organizate de ProMoto-Bike. Dupa 2 ani ani am inceput sa predau cursuri de perfectionare si siguranta. Am intrat in  Campionatul National de Supermoto in anul 2003 obtinand Locul 5 la sfarsitul anului, neparticipand la ultima etapa, cand mi-am facut debutul in campionatul national de karting pe pista de la Bucuresti AMCKART. Intre anii 2004 si 2007 am ramas in Campionatul National de Karting, in care am obtinut titlul de campion national si locul 21 la prima prezenta in Finala Campionatului Mondial clasa Biland. Din 2008 si pana azi am alergat la clasa SuperSport in Dunlop Romanian Superbike. Din 2013 am inceput sa particip si in campionatul national de autoslalom. Cat despre accidentari... am uitat cate au fost :).

 

3. Ce sporturi practici?

De cand ma stiu, m-a atras orice sport cu motor. Rally, karting, supermoto, motociclism viteza. Pe langa asta, surful este un sport fara de care nu pot sa traiesc!

 

4. Câte motoare ai? Dar maşini? E costisitoare aceasta pasiune?

Daca mi-as permite, le-as avea pe toate cate exista. :) Acum am 3 motociclete, din care una de concurs si 2 masini, din care tot una de concurs. Sportul cu motor este un sport costisitor, poate din cauza asta foarte putini in Romania au reusit sa faca performanta. Nu mai stiu cat am investit in masini sau in motociclete. Investitile se fac treptat si cam pierzi calculele pe drum... 

 

5. Cum esti in afara bucatariei, in viata de zi cu zi?

Spontan, sociabil si un tip care ia lucrurile asa cum vin!

 

6. Cine te-a enervat cel mai mult la MasterChef?

Fiecare dintre noi are momente in care reuseste sa-i enerveze, sa-i dezamageasca pe ceilalti, inclusiv eu. Lucrand cu oameni, m-am obisnuit sa nu-i judec prea aspru si as prefera sa vorbesc de cei ce mi-au ramas prieteni.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni