VIDEO Chef Foa revine la PRO TV în cel mai nou sezon MasterChef

Au început filmările sezonului 8 MasterChef! Noi concurenți, noi provocări culinare și o nouă formulă a juriului. Chef Foa, Chef Joseph Hadad și Chef Radu Dumitrescu sunt degustătorii celor mai creative rețete din România.

Pe numele său real Florin Scripcă, Chef Foa revine la PRO TV pentru cel mai cunoscut cooking show de la noi din țară.

Se bucură să revină la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România, și ne dezvăluie care sunt abilitățile pe care trebuie sa le aibă următorul MasterChef.

”Să fie competitiv, să știe în ce se bagă. Nu e o viață ușoară în bucătărie. Urmează o mulțime de teste dificile pentru următorul câștigător MasterChef. Importante sunt calitățile de om, să se descurce cu concurenții în echipă și în contra echipă, dar și calitățile de bucătar. Să se adapteze la tot soiul de situații de panică ce apar în platoul MasterChef. Să știe să dea gust mâncării și să pună suflet în farfurie.”


Citește INTERVIU Chef Radu Dumitrescu, jurat MasterChef: “Dacă eu pot să gătesc, atunci nu poate fi greu”

Chef Foa ne dezvăluie cum ar trebui să arate o farfurie ideală și ce nu ar trebui să facă concurenții la preselecții.

Ca să te afli printre cei 20 care vor intra în bucătăria MasterChef trebuie să ai calități suplimentare, cum ar fi: voință de fier, creativitate, spontaneitate și să fii dispus să faci sacrificii. Farfuria ideală trebuie să reflecte pasiunea, dragostea și să faci dreptate ingredientelor și să balansezi lucrurile. Gustul întotdeauna contează, dar și platingul este interesant și are ceva de spus.”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni